Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Wellness

Masaža

Ime joj potječe od arapske riječi MASSA što znači dodir. Poznata otkad je i čovjeka, spominje se u svim kulturama – od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima. Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja.

Izazvani dodirom, milijuni receptora u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno djeluje na živčani sustav jer smiruje nervozu i smanjuje razinu štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Depilacija

DEPILACIJA – PREDNOSTI I NEDOSTACI METODA UKLANJANJA DLAČICA

Neke ih imaju više, neke manje, ali nitko ih ne voli – dlačice. Postoji nekoliko metoda depilacije, njihovog uklanjanja, ovo su one najčešće.

Analiza masnoća

Ljudsko tijelo sazdano je mnogo različitih komponenti među kojima su svakako najvažnije kosti, mišići, organi i masti. Saznati postotak masnog potkožnog tkiva od velike je važnosti pogotovo u konceptu fitnessa, bodybuildinga, zdravlja i dugovječnosti. Jedna od najvažnijih informacija koja se može dobiti iz spoznaje % tjelesne masti jest utvrđivanje promjene u količini mišićnog tkiva tijekom vremena.