Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Svjetska trenerska organizacija CFSC u travnju ponovno u FCJ!

U posljednjih nekoliko godina bilježimo veliki porast u certifikacijskim tečajevima u fitness industriji. Razne organizacije i treneri vrše edukacije i daju potvrde o završenom jednodnevnom tečaju, vikend seminarima itd. Doći do prave edukacije, organizacije je nerijetko teško, skupo i naravno, nije za svakoga.

SMART TRAINING, službeni domaćin i predstavnik CFSC – jedne od najvećih i najboljih svjetskih trenerskih organizacija za jugoistočnu Europu, ugostit će od 24. do 26. travnja trenere koji vrše certifikaciju pod vodstvom Mikea Boylea, jednog od najcjenjenijih edukatora i trenera na području funkcionalnog treninga, kondicijske pripreme sportaša, rehabilitacije te fitness treninga.

Svi koje zanima način rada MBSC centra i Mike Boyle pristup treningu s mladima, odraslima i sportašima, imaju priliku naučiti metode i principe koji su učinili MBSC gymom broj 1 u Americi.

‼️Zašto CFSC?‼️

Edukacija razine (CFSC L1 i CFSC L2) rezultat su godina treniranja, praktičnog iskustva i istraživanja na području Funkcionalnog treninga koje u MSBC-u provode Mike Boyle, Kevin Carr i njihov tim. Cilj CFSC je učiniti dobre trenere odličnima, a odlične još boljima.

CJENIK I PROGRAM NA LINKU

(rane prijave uz popuste do 31.siječnja)

DODATNI INFO I PRIJAVE NA WEB STRANICI  http://smarttraining.com.hr/certifikacija-cfsc/

ili se javiti direktno službenom predstavniku edukacije i hostu eventa

Damir Laštre 099/3243587 i na mail: damirlastre81@gmail.com

‼️NAPOMENA: OVO JE JEDINA EDUKACIJA PRIZNATA OD STRANE MIKE BOYLE I MBSC GYMA I održat će se samo JEDNOM U 2020 ZA PODRUČJE HRVATSKE, SRBIJE, SLOVENIJE, BOSNE I HERCEGOVINE, CRNE GORE, ALBANIJE, MAKEDONIJE… ‼️

Share