Capacity:
Dvorane: 11
Fitnes: 63
Menu

blog.title

Svjetska trenerska organizacija CFSC odabrala Joker Fitness i STC za partnere u certifikaciji u SE Europi

STC kao službeni domaćin i predstavnik jedne od najboljih svjetskih trenerskih organizacija redovito organizira CFSC edukacije pod vodstvom Mikea Boylea i Kevina Carra za sve one koji zanima Functional Strength and Conditioning pristup treningu sa mladima, odraslima i sportašima.

PO ČEMU SE CFSC RAZLIKUJE OD OSTALIH?

Iz brzog pogleda CFSC se može činiti sličnim drugim certifikatima. Ali kada pogledate izbliza, vidjet ćete da gradimo nešto što će revolucionirati industriju fitnessa. Čak i uz postojeći zlatni standard certificiranja u poljima snage, kondicije i sportskih performasa sve što radite jest da sjednete za računalo i odgovorite na višestruka pitanja koja su Vam postavljena.

Što je s mogućnošću treninga sportaša i klijenata?

Što ćete napraviti kada trebate modificirati trening vašeg sportaša ili klijenta u hodu, ako ne mogu izvesti neke od pokreta s obzirom na eventualnu bol ili težinu izvođenja? Ovo je mjesto gdje do izražaja dolazi cijela ideja “Umijeća treniranja” - sposobnosti rješavanja situacija koje se pojavljuju na samom treningu.

PRAKTIČNA KOMPONENTA

Da biste položili certifikaciju, potrebno je da prisustvujete jednodnevnoj Level 1 ili dvodnevnoj Level 2 CFSC edukaciji .  Jedan od glavnih propusta drugih certifikacija u fitnessu i strength&conditioning jest nedostatak praktičnih komponenata. 

Sa CFSC-om zahtijevamo od kandidata ne samo da prisustvuju obuci na treningu, već i da polože praktični ispit na kraju dana. Na edukaciji ćete biti u maloj grupi (oko 12-15 polaznika po treneru) kako biste oponašali kako vodimo naše odrasle grupe u MBSC-u. Želimo da svaka osoba koja prisustvuje obuci na licu mjesta ima osobno iskustvo i pažnju potrebnu kako bi se osiguralo da iz treninga izvuku najviše. Tijekom edukacije raščlanit ćemo MBSC program step by step i pokazati naš sustav progresija i regresija za svaki uzorak kretanja.

Nakon završetka Live edukacije, svaki polaznik će polagati praktični ispit s testiranjem na sposobnost demostriranja osnovnih pokretnih obrazaca koje koristimo na MBSC-u. Ispitat će se i znanje sudionika o sustavu progresije i regresije shodno različitim ciljevima sa kojim se susrećemo u radu sa klijentima. Sa CFSC-om će biti spremni za mnoge uobičajene situacije koje se mogu pojaviti tijekom treninga.