Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Summer makeover paket – u suradnji Poliklinike MakeOver i Fitness centra Joker

Zadnja šansa da pripremite svoje tijelo za plažu uz Fitness centar Joker i Polikliniku MakeOver

CIJENA PAKETA: SADA SAMO 2400,00 kn!! (ponuda vrijedi od 1.6. do 1.9. 2021.)

Paket uključuje:

  • 30 DANA NEOGRANIČENO KORIŠTENJE TERETANE U FITNESS CENTRU JOKER
  • 5 LIPOLASER* TRETMANA U POLIKLINICI MAKEOVER
  • 10 TRETMANA BRAZILSKE MADEROTERAPIJE** U POLIKLINICI MAKEOVER
  • DODATNIH  10% POPUSTA NE SVE DRUGE USLUGE U POLIKLINICI MAKEOVER

Lipo laser* je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom bez kirurškog zahvata’. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Laser najnovije generacije ima diode koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja, a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

Maderoterapija aktivira metabolizam i tijelo počinje brže raditi na uklanjanju masnih naslaga, toksina i celulita. Postoji nekoliko vrsta maderoterapije. U svijetu je sve popularnija brazilska maderoterapija** jer daje brze i dugotrajne rezultate. Brazilska maderoterapija se ne radi oklagijama ili valjcima, već sdrvenim čašicama. Način rada je potpuno drugačiji i prilikom masaže djelujemo u duboke slojeve tkiva te aktiviramo stanice iznutra. Još jedna prednost brazilske u odnosu na klasičnu maderoterapiju je što s ovom vrstom tretmana možemo obraditi dijelove tijela koje zbog same anatomije tijela nismo mogli. Masne naslage na području leđa, trbuha, unutarnje strane bedara, kao i jahače hlače odlaze unekoliko tremama. Nakon svakog tretmana vidi se velika promjena na cijelom području koje tretiramo. Sužava se struk, zateže koža, izbacuju toksini, višak vode i celulit, a cijelo tijelo se preoblikuje. Najvažnije je da su i rezultati brži i bolji i to za šest puta u odnosu na klasičnu maderoterapiju.

CIJENA PAKETA: SADA SAMO 2400,00 kn!! (ponuda vrijedi od 1.6. do 1.9. 2021.)

(realna cijena usluga je 3.300,00 kn, sukladno trenutno važećim cjenicima partnera).

PRIJAVE I INFO: 

+ 385 21 371 888

info@polyclinicmakeover.com

Share