Capacity:
Dvorane: 14
Fitnes: 97
Menu

blog.title

STC Mentorski program – u tijeku!

Fitness centar Joker proteklog je vikenda bio domaćin STC Mentorskog programa trenera. Odrađen je  Modul 1 - Dijagnostika u fitnessu, sportu i rehabilitaciji i integracija uvodno – pripremnog dijela treninga (znanstveni i praktični pristup) uz interes brojnih profesionalaca i studenata koji su se prijavili na program.

Dvodnevna edukacija prošla je u dinamičnoj atmosferi s mladim trenerima koji rade kao osobni treneri, fitness instruktori, kondicijski treneri, rehab treneri... Svi polaznici dobili su nove informacije, spoznaje, praktične smjernice, vježbe i sistem koji STC Smart Training koristi za treniranje pro sportaša i rekreativaca.

STC Mentorski program - MODUL 2 - Planiranje i programiranje treninga sa individualnim, grupnim pristupom u rekreaciji i vrhunskom sportu (Znanstveni i praktični pristup) planiran je za vikend 25-26.3.2023.

Drugi modul mentorskog programa koji prođete drastično će poboljšati vaše trenerske sposobnosti te ćete dobiti mnoge odgovore na pitanja kao što su:

+ Kako voditi grupne treninge, te kako planirati i programirati treninge?

+ Kako pristupiti radu sa klijentom sa različitim disfunkcijama?

+ Što biste trebali uzeti u obzir prilikom treniranja odraslih, mladih i sportaša?

+ Kako prilagoditi grupni program treninga prema stvarnim sposobnostima pojedinca?

+ Kako izgleda struktura treninga, uvodni dio treninga, glavni, završni?

+ Kako sustavom progresije i regresije imati najbolje rezultate u radu sa klijentima?

+ Koje vježbe jakosti, snage radimo sa rekretivcima i sportašima te koji su zakonitosti kod treninga opterećenja poput definiranja intenziteta, volumena?

+ Što je to periodizacija, koji oblici periodizacije postoje i kako periodizirati trenažni proces za rekreativce, a kako za sportaše u sezoni, a kako van sezone?

+ Kako radimo na razvoju kondicijskih sposobnosti putem (trčanja, assault bike, veslačkih ergometara, Saonica/Sled)

+ Znate li što je MAS (Max. Aerobic speed i zas to je on važan kod programiranja treninga izdržljivosti kad koristimo Assault Bike, trčanje).

Polaznici koji se prijave do 27.2. dobivaju popust 10% na edukacije te osiguravaju svoje mjesto u malim grupama.