Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Smart Training – Outdoor Project!

ŽELITE TRENIRATI A NE ZNATE ODABRATI KAKAV OBLIK TJELOVJEŽBE ĆE VAM ODGOVARATI?

Niste ljubitelj zatvorenih prostora teretana, ne igrate nogomet s ekipom i željeli biste napokon krenuti sa tjelovježbom? Imamo rješenje za vas!

SMART TRAINING “OUTDOOR PROJECT” 

Svim građanima grada Splita nudimo BESPLATAN TRENING s našim educiranim trenerima svake SUBOTE u park šumi MARJAN: izađite van, oznojite se, nadišite se i oraspoložite, prepustite se u ruke educiranih trenera koji će vas usmjeravati i motivirati u vašem treningu.

ŠTO ĆETE POSTIĆI TRENINGOM?

Oblikovati tijelo, izgubiti potkožno masno tkivo i nakupljeni celulit tijekom zimskog perioda, utjecati pozitivno na srce kao primaran mišić u vaše tijelu te poboljšati tonus mišića- UTEGNUTI SE!!!

CILJ SMART “OUTDOOR” TRAINING je educirati ljude o važnosti i metodama bazičnog sportskog treninga: upoznavanje s metodama trčanja (što je kontinuirano trčanje, što je intervalni trening, kako nam mjerenje srčane frekvencije (pulsa) može pomoći i što moramo paziti u treningu…) Nije važno samo jako trenirati. Indikator dobrog treninga nisu potrošene kalorije i trening do maksimuma. Naši OUTDOOR  treninzi izvode se na čistom zraku, a uključuju: šetanje, trčanje, intervalne treninge, vježbe snage i opće fizičke pripreme, organizirano zagrijavanje, istezanje, rad na mobilnosti..

Trening se izvodi u manjim grupama.

KOME JE NAMIJENJEN TRENING ?

Rekreativcima, poslovnim ljudima, bivšim sportašima, ljudima koji nemaju vremena za tjedne treninge…kao i svima koji nikada nisu krenuli u nikakav oblik rekreacije a vrijeme je da krenu!

Trening se izvodi na otvorenom: u parku šumi MARJAN, polazak sa Marjanskih vrata a druge dijelove ostavljamo kao iznenađenje 🙂

Treneri SmartTraining Teama – diplomirani kineziolozi, certificirani treneri najprestižnijih svjetskih trenerskih organizacija CFSC, EXOS FMS, NKT, DNS samo su od nekih certifikata koje posjeduju naši treneri i koji će vam biti od pomoći.

PROJEKT SMART OUTDOOR TRAINING podržava HRVATSKI SAVEZ SPORTSKE REKREACIJE “Sport za sve” i FITNES CENTAR JOKER.

Info o prijavama:

0993243587 

021383514 

 

POČETAK : 7.3.2020 (subota)

Share