Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Smart Training Challenge u Fitness centru Joker

I ove godine organiziramo Smart Training Challenge! Dođite i sudjelujte na našem natjecanju uz vrhunske sponzore Nike Store (Sport&Moda) i Proteini.si, te osvojite vrijedne nagrade. Poziv je upućen svim sportašima i rekreativcima koji smatraju da su dovoljno fit&strong da pokažu svoje sposobnosti – izdržljivost, brzinu, snagu…
KADA I GDJE?
U četvrtak, 25.4.2019.  u 18:00 u Fitness Centru Joker – dvorana SMARTFIT
KATEGORIJE
1. BASIC (ne-natjecateljska)
Dođite i upoznajte se sa SMART TRAINING sustavom treninga
Sudjelujte u demonstraciji treninga – prepustite se našim visokokvalificiranim trenerima koji brinu o svakom našem članu – bilo da je početnik, rekreativac ili profesionalni sportaš.
2. ADVANCE (natjecateljska)
U formi ste, ali želite provjeriti koliko ste zapravo fit. Dodite i usporedite vašu formu s onima koji su već u ozbiljnom trenažnom procesu te saznajte koliko je vaš trening donio rezultata… Jeste li spremni za izazov?
NAGRADE :
Najuspješnije muške i ženske natjecatelje nagrađujemo bogatim nagradama sponzora NIKE STORE u trgovini na prvom katu TC Joker,  poklon paketima PROTEINI.SI te članarinama u Fitness centru JOKER…
Sve dodatne informacije o Smart Training Challengeu potražite kod trenera u FCJ te na telefonima 021/383 514 i 099/324 3587.
Vidimo se!
Share