Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 
FUNCTIONAL STRENGTH TRAINING

Smart Training

Budite pametni – odaberite Smart Training!

Samo u Joker Fitnessu – licencirana američka metoda zasnovana na FUNKCIONALNOM POKRETU.

Prijavite se u novu grupu i započnite s vježbanjem po najnovijoj američkoj metodi. Naši iskusni treneri će vam pomoći da upoznate vaše tijelo, dovedete ga u savršenu formu i poboljšate svoje zdravlje i pokretljivost.

Neovisno o tome koja je motivacija vježbača – mršavljenje, izgradnja kvalitetne muskulature, poboljšanje općeg zdravstvenog stanja i kondicije – naši treneri mogu zadovoljiti potrebe svih klijenata, bez obzira na dobnu skupinu ili razinu tjelesne pripremljenosti.

Na svakom treningu usredotočit ćemo se na poboljšanju kvalitete i fleksibilnosti mekog tkiva, povećanje snage gornjeg i donjeg dijela tijela putem funkcionalnih pokreta i povećanje kardiovaskularnih sposobnosti – kondicije.

Svi koji žele postati članovi Smart Training grupe, moraju proći početničku grupu u trajanju od 4 tjedna (12 treninga).