Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Seminar Ivana Porobije u FCJ – kralježnica u fokusu

Procjenjuje se da godišnje oko 25% populacije u svijetu oboli od neke od bolesti koštano-zglobnog sustava. Najčešća bolest vezana uz rad na lokomotornom sustavu je sindrom bolnih leđa, a slijedi sindrom bolnog vrata.  Bolovi znatno oštećuju kvalitetu života, a pacijenti pate od raznih poremećaja kao što su poremećaji sna, zamor, invaliditet, psihički poremećaji i dr. Čak i male morfološke promjene u kralježnici i vratnoj kralježnici mogu utjecati na probleme s cirkulacijom, disanjem i glavoboljom.
Na ovom seminaru upoznat ćete se sa najnovijim spoznajama vezano za strukturu i funkciju kralježnice, dijagnostiku i postupak rehabilitacije pacijenata kod različitih stanja kralježnice.
Poseban naglasak bit će stavljen na usvajanje praktičknih vještina i sistematičan pristup dijagnostici i rehabilitaciji kralježnice. Osim toga na seminaru će se svi polaznici upoznati s problematikom disbalansa kuka, svim vrstama diskopatija, upala os pubis itd.
Subota, 18.5. od 10-15 sati
PREDAVAČ: IVAN POROBIJA
CIJENA : 350 kn studenti, 450 kn treneri, fizioterapeuti i ostali…
PRIJAVE : Za registraciju i prijavu potrebno je izvršiti uplatu u Fitness centru Joker ili Fizikalnom studiju Lakat (TC JOKER)
Sve informacije na 0993243587 Damir Laštre
SEMINAR JE PRAKTIČNOG KARAKTERA, POLAZNICI TREBAJU PONIJETI ČISTU SPORTSKU ODJEĆU I OBUĆU.
Vidimo se!
Share