Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Outdoor project – povratak besplatnih treninga subotom na Marjanu

Nakon što je Outdoor project – besplatni treninzi subotom na Marjanu s certificiranim trenerima – početkom proljeća naprasno prekinut zbog epidemije koronavirusa, u subotu 30. svibnja u 10:30 nastavlja se s ovom hvalevrijednom inicijativom koju organiziraju Smart Training, Fitness centar Joker i Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve“

Stoga iskoristite priliku već ove subote – potpuno besplatan, kreiran za sve bez obzira na dob, spol ili razinu sportske pripremljenosti, Outdoor projekt vam nudi mogućnost rada s certificiranim i educiranim trenerima na otvorenom, u park šumi Marjan. Izađite van, oznojite se, nadišite se i oraspoložite, prepustite se u ruke educiranih trenera koji će vas usmjeravati i motivirati u vašem treningu, pogotovo ako osjećate snažnu potrebu da se pokrenete i učinite nešto za svoje zdravlje.

Cilj projekta je edukacija građana o važnosti i metodama bazičnog sportskog treninga: upoznavanje s metodama trčanja (što je kontinuirano trčanje, što je intervalni trening, kako nam mjerenje srčane frekvencije (pulsa) može pomoći i što moramo paziti u treningu…) Nije važno samo jako trenirati. Indikator dobrog treninga nisu potrošene kalorije i trening do maksimuma. Naši OUTDOOR  treninzi izvode se na čistom zraku, a uključuju: šetanje, trčanje, intervalne treninge, vježbe snage i opće fizičke pripreme, organizirano zagrijavanje, istezanje, rad na mobilnosti..

Što ćete postići treningom? Oblikovati tijelo, izgubiti potkožno masno tkivo i nakupljeni celulit tijekom zimskog perioda, utjecati pozitivno na srce kao primaran mišić u vašem tijelu te poboljšati tonus mišića.

Trening se izvodi u manjim grupama, a namijenjen je svima: rekreativcima, poslovnim ljudima, bivšim sportašima, ljudima koji nemaju vremena za tjedne treninge…kao i svima koji nikada nisu krenuli u nikakav oblik rekreacije a vrijeme je da krenu! Kroz trening će vas pratiti treneri SmartTraining Teama – diplomirani kineziolozi, certificirani treneri najprestižnijih svjetskih trenerskih organizacija (CFSC, EXOS FMS, NKT, DNS samo su od nekih certifikata koje posjeduju naši treneri).

PROJEKT SMART OUTDOOR TRAINING podržava HRVATSKI SAVEZ SPORTSKE REKREACIJE “Sport za sve” i FITNESS CENTAR JOKER.

Info o prijavama: 099/324 3587; 021/383 514

 

Share