Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Otvaramo FCJ!

Fitness centri Joker u Splitu i Omišu od srijede, 13.5. otvaraju svoja vrata i počinju raditi u skladu s preporukama HZJZ. Svi će dosadašnji članovi nastaviti koristiti svoje članarine po principu „zamrzavanja“, odnosno nastavit će s članstvom točno gdje su stali 😉.

Radno vrijeme Fitness centra Joker u Splitu je od 7:30 do 22:30, od ponedjeljka do petka, a subotom od 8:00 do 22:00, svaki dan uz stanku za dezinfekciju prostora od 14:00 do 15:00. Nedjeljom FCJ neće raditi.

Fitness centar Joker u Omišu radi od ponedjeljka do subote od 8:00 do 22:00, uz stanku od  14:30 – 15:30. Svlačionice u FCJ u Omišu bit će na raspolaganju korisnicima od 1. lipnja.

Grupni treninzi Smart Training odvijat će se u sljedećem razdoblju na dvije lokacije – u Fitness centru Joker Split te na otvorenom, u sportskom centru na Benama, prema sljedećem rasporedu:

Treninzi u FCJ od ponedjeljka do petka u 9:00, 18:00 i 19:00

Treninzi na Marjanu-Bene ponedjeljkom, srijedom i petkom u  9:00, 17:00 i 18:00 sati.

 

Kako bismo na najbolji način zaštitili sve naše klijente i zaposlenike, poduzeli smo niz mjera koje se odnose na higijenu:

  1. Na ulazu u FCJ nalazi se dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje svi korisnici pri ulasku trebaju upotrijebiti
  2. Svaki će zaposlenik, trener i korisnik prilikom ulaska u FCJ izmjeriti temperaturu i upisati se na evidencijsku listu, te će preuzeti svoju čistu podlogu za trening/ručnik (samo prvi put) bez kojeg neće biti moguće trenirati
  3. Korištenje čiste obuće za trening je obavezno
  4. FCJ će se tijekom rada češće čistiti, provjetravati vanjskim zrakom i dezinficirati, a u potpunosti svaki dan tijekom stanke za dezinfekciju kao i na kraju radnog vremena.
  5. U prostoru teretane bit će dostupna sredstva za dezinficiranje površina te papirni ubrusi, te se korisnike upućuje na to da prije i nakon treninga ubrusom namočenim u sredstvo za dezinfekciju obrišu sve dodirne površine rekvizita i sprava koje će koristiti.
  6. Korisnici se mole da gdje god je to moguće drže obavezan razmak od 2 metra
  7. Zadržavanje bez potrebe u svlačionicama nije dopušteno

 

Molimo sve korisnike FCJ da se pridržavaju svih uputa i preporučenih mjera zaštite te da, ukoliko se ne osjećaju 100% zdravima, preskoče trening. Zaštitimo sebe i druge, ostanimo odgovorni.

 

Share