Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Novo – Smart Assessment dijagnostička platforma!

SMART ASSESSMENT – DIJAGNOSTIČKA PLATFORMA ZA SPORT, FITNESS I REHABILITACIJU pruža kompletnu dijagnostiku putem visokotehnološke integrirane platforme (prve u Hrvatskoj) koja koristi naprednu senzorsku tehnologiju za procjenu vaše ukupne razine spremnosti te utvrđivanja zdravstvenih rizika. Dijagnostika se provodi prije ulaska u trenažni proces kao inicijalno testiranje u kojem nam je primarni cilj da se svi upoznaju sa svojim trenutnim sposobnostima  i slabostima.

Svaki pojedinac ima drugačije potrebe u smislu trenažnog procesa te je nužno učiniti različite procjene i testove kako bi se utvrdio optimalan program vježbanja za pojedinca.

 

KOME JE NAMIJENJEN SMART ASSESSMENT?
Analiza je namijenjena rekreativcima, sportašima, ljudima u rehabilitaciji, u prevenciji, mladima u sportu I svim ostalima koji žele unaprijediti zdravlje, formu i kvalitetu života.

 

ŠTO MJERI?

SMART ASSESSMENT obuhvaća pet temeljnih cjelina:

  1. FITNESS ASSESSMENT 7 TEST (10-20 min)

Jednostavno, brzo, pouzdano možete utvrditi vaš  “FITNESS LEVEL” pomoću 7 testova u samo 15 minuta. Procijenite razinu svoje pokretljivosti, eksplozivnosti, snage, ravnoteže, fleksibilnosti i izdržljivosti te se upoznajte sa svojim trenutnim sposobnostima, nedostatcima i slabostima.

  1. ANALIZA SASTAVA I GRAĐE TIJELA

Detaljnu analizu tijela radimo radimo pomoću TANITA dijagnostičke vage, odnosno monitorom koji izračunava sastav tijela naprednom tehnologijom dvostruke frekvencije. Ovom metodom TANITA mjeri distribuciju masnog tkiva i mišićne mase unutar tijela, a koristeći segmentalni analizator sastava tijela možemo ustanoviti raspodjelu masnog tkiva i mišićne mase unutar svih pojedinih ekstremiteta i trupa. TANITA monitori su univerzalno prepoznati kao najtočniji monitori dostupni na tržištu.

  1. POSTURALNA ANALIZA (analiza tjelesnog držanja)

Temelj je na kojem gradimo trenažni program. Posturu ili tjelesno držanje definira pozicija svih zglobova u tijelu. Uz naprednu senzorsku tehnologiju kroz 30 tak mogućih obrazaca, utvrđujemo činjenice o mišićnoj (ne)ravnoteži i koštano-zglobnoj usklađenosti. Svako odstupanje od idealnog skeletnog modela zahtjeva poseban pristup u programiranju treninga.

  1. FUNKCIONALNA ANALIZA

(procjena kvalitete temeljnih obrazaca kretanja, mjerenje ravnoteže, stabilnosti i pokretljivosti)

  1. SPORTS PERFORMANCE ANALIZA

Testiranje mišićne jakosti i mišićne izdržljivosti trupa i ekstremiteta, mjerenje eksplozivne i reaktivne snage nogu i trupa, mjerenje brzine pokreta, brzine sprinta i brzine promjene smjera kretanja, mjerenje aerobne sposobnosti, mjerenje specifično-sportske izdržljivosti (Yo-Yo test ili 30-15 Intermitentni Fitness Test.

Shodno dobivenim informacijama izrađujemo precizni program treninga. Dobiveni rezultati pohranjuju se u našu bazu podataka i oni predstavljaju polaznu osnovu za savjetovanje i usmjeravanje na optimalne programe. Nakon određenog vremena vršimo procjenu tranzitivnog stanja i radimo potrebne korekcije u programu treninga.

Uz ovakav pristup ćete najbrže ostvariti vaše željene ciljeve.

INFORMACIJE I PREDBILJEŽBE:

099 324 3587

021 383 514

Share