Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 
the best of

Naš Tim

mkd-team-image

Damir Laštre

Direktor Centra

Rođen 07.07.1981 godine u Splitu. Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu na usmjerenju Osnove kineziološke transformacije OKT i Nogomet (UEFA A licenca). U fitness centru Joker je od samoga početka uključen u sve aktivnosti i projekte gdje radi kao direktor centra. Područje njegova interesa su kondicijska priprema sportaša, rehabilitacija sportskih ozljeda i funkcionalni treninzi gdje je imao prilike surađivati sa mnogobrojnim vrhunskim sportašima i reprezentativcima iz različitih sportova. Stručni suradnik Arena sport centra iz Mostara BIH. Predavač na Fitness učilištu. Voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING Organizator JOKER FIT KAMPA – LJETNE SPORTSKE ŠKOLE ZA DJECU OD 4-12 GODINA. Organizator brojnih seminara iz različitih područja fitnessa. Svim članovima FC Joker uvjek stoji na raspolaganju da im ponudi stručni savjet.

mkd-team-image

Joško Bašić

Voditelj Centra

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu na usmjerenju Opća fizička priprema sportaša i fitness. Prvi kontakt sa sportom imao je preko borilačkih sportova (kick boksing) gdje je bio i prvak Hrvatske. Još kao student pokazao je veliko zanimanje za fitnessom te je radio kao fitnss trener i skupio preko deset godina staža u tom poslu. Kolumnista Slobodne Dalmacije (vezano fitness ,pravilna prehrana),vrsni poznavatelj nutricionizma , osobni trener te voditelj fitness centra Joker.

mkd-team-image

Izidor Abdulmar

Fitness Trener

Eođen 26.07 1993 u Splitu. Prvostupnik Kineziologije, smjer fitness. Upisuje diplomski studij. U fitness centru Joker radi kao fitness trener, osobni trener i voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING

mkd-team-image

Marino Mimica

Crossfit Trener

22 godine, Student Kineziološkog fakulteta u Splitu, usmjerenje FITNESS. Bivši vaterpolist, sada vaterpolo demonstrator na Kineziološkom fakultetu, još radi kao asistent za Crossfit treninge I voditelj voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING.U fitness centru Joker svim novim članovima pomoći će sa svojim savjetima...

mkd-team-image

Ivan Bernard Vukas

Fitness Trener

Rođen 13.11.1993, 5.godina Kinezioloskog fakulteta. U fitness centru Joker radi kao fitness trener,osobni trener.