Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 
the best of

Naš Tim

Team Image

Damir Laštre

Direktor Centra

Rođen 07.07.1981 godine u Splitu. Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu na usmjerenju Osnove kineziološke transformacije OKT i Nogomet (UEFA A licenca). U fitness centru Joker je od samoga početka uključen u sve aktivnosti i projekte gdje radi kao direktor centra. Područje njegova interesa su kondicijska priprema sportaša, rehabilitacija sportskih ozljeda i funkcionalni treninzi gdje je imao prilike surađivati sa mnogobrojnim vrhunskim sportašima i reprezentativcima iz različitih sportova. Stručni suradnik Arena sport centra iz Mostara BIH. Predavač na Fitness učilištu. Voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING Organizator JOKER FIT KAMPA – LJETNE SPORTSKE ŠKOLE ZA DJECU OD 4-12 GODINA. Organizator brojnih seminara iz različitih područja fitnessa. Svim članovima FC Joker uvjek stoji na raspolaganju da im ponudi stručni savjet.

Team Image

Joško Bašić

Voditelj Centra

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu na usmjerenju Opća fizička priprema sportaša i fitness. Prvi kontakt sa sportom imao je preko borilačkih sportova (kick boksing) gdje je bio i prvak Hrvatske. Još kao student pokazao je veliko zanimanje za fitnessom te je radio kao fitnss trener i skupio preko deset godina staža u tom poslu. Kolumnista Slobodne Dalmacije (vezano fitness ,pravilna prehrana),vrsni poznavatelj nutricionizma , osobni trener te voditelj fitness centra Joker.

Team Image

Izidor Abdulmar

Fitness Trener

Eođen 26.07 1993 u Splitu. Prvostupnik Kineziologije, smjer fitness. Upisuje diplomski studij. U fitness centru Joker radi kao fitness trener, osobni trener i voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING

Team Image

Marino Mimica

Crossfit Trener

22 godine, Student Kineziološkog fakulteta u Splitu, usmjerenje FITNESS. Bivši vaterpolist, sada vaterpolo demonstrator na Kineziološkom fakultetu, još radi kao asistent za Crossfit treninge I voditelj voditelj grupnih treninga SMART FIT TRAINING – FUNCTIONAL STRENGHT TRAINING.U fitness centru Joker svim novim članovima pomoći će sa svojim savjetima...

Team Image

Ivan Bernard Vukas

Fitness Trener

Rođen 13.11.1993, 5.godina Kinezioloskog fakulteta. U fitness centru Joker radi kao fitness trener,osobni trener.