Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Jokerov rođendan uz popuste u Fitness centru Joker!

Kad slavi Joker, slavi i Fitness Joker! Od 8. do 10. 10. povodom Jokerovog rođendana uživajte u posebnim cijenama mjesečnih članarina.

Novi članovi Fitness centra Joker, odnosno svi koji se po prvi put upisuju u teretanu FCJ u periodu od 8. do 10. listopada, svoju mjesečnu članarinu za listopad platit će 30% manje, a popust od 15% na mjesečne članarine za listopad imaju i stari članovi teretane.

Grupni programi Smart Training također su na rođendanskom popustu: popust od 20% očekuje sve koji upišu bilo koji Smart Training program od 8. do 10.10., a uz 15% popusta možete se upisati ako ste već trenirali u Smart Training programima (svi popusti vrijede samo za mjesec listopad).

Ukratko, idealno je vrijeme da krenete u novu fitness sezonu uz Fitness centar Joker i Smart Training!

Share