Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Joker Fit kamp – priuštite djeci kvalitetno ljeto!

Ljeto se bliži, a baka servis nije više što je bio? Joker Fit kamp na Marjanu idealno je rješenje za sve roditelje koji će dio ljeta provesti radno, i djecu u dobi od 4 do 12 godina koja žele na zdrav način, u društvu vršnjaka i uz puno dobre zabave provesti prve dane praznika.

Deveta je godina kako u Joker Fit kampu učimo djecu osnovama sportova i zdravog pristupa životu, igramo se s njima uz vrhunske trenere, kineziologe i pedagoge koji su posebno osposobljeni za rad i motivaciju djece. Kontinuitet naših kampova na Marjanu te zadovoljstvo roditelja koji iz godine u godinu odabiru Joker Fit kamp za svoju djecu dokaz su kvalitete rada koju pružamo u radu s najmlađima.

Ovoga ljeta pružamo vam priliku da vašoj djeci pružite nezaboravno iskustvo druženja uz puno sporta i zabave u sljedećim terminima:

Od 6. do 10. srpnja

Od 13. do 17. srpnja

Od 20. do 24. srpnja

Od 27. do 31. srpnja

Uz sport i igru od 8 do 16 sati, svim sudionicima osiguran je ručak u restoranu na Benama, po cijeni od 540 kn za tjedni boravak – drugo dijete u obitelji ima popust od 10%.

U kampu se bavimo nogometom, tenisom, plivanjem, košarkom, odbojkom, rukometom, vozimo bicikle, rolamo se, organiziramo turnire u momčadskim i pojedinačnim sportovima… ukratko – uživamo u natjecanju, kretanju i zdravom morskom zraku.

A prijave i sve dodatne informacije čekaju vas na telefonima

021 383 514

099 324 3587

Vidimo se u Joker Fit kampu!

 

Share