Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Fitness centar Joker – od sada i u Omišu

Investicija u novi fitness centar vrijedna više od milijun kuna

Omiš je  postao bogatiji za važnu sportsku destinaciju – Fitness centar Joker otvorio je vrata svoje omiške podružnice koja se smjestila u Sportskoj dvorani Ribnjak.

Fitness centar Joker svoje klijente već godinama navikava na vrhunske uvjete treninga,  međunarodno certificirane, profesionalne trenere i mnoštvo dodatnih usluga, zbog čega mu povjerenje poklanjaju ne samo rekreativci, nego i brojni profesionalni sportaši s vrhunskim rezultatima u svojim područjima. Isto je pravilo primijenjeno i na novi fitness centar u Omišu, pa će nove članove dočekati najnovija fitness oprema i sprave top brandova Panatta, Technogym, Matrix, Hammer i Life Fitness. Na petstotinjak četvornih metara smjestio se, uz fitness sprave, i prostor za cardio treninge, dio centra opremljen je umjetnom travom za funkcionalne treninge, a ozbiljnim vježbačima na raspolaganju su i tri profesionalne dizačke platforme.

Za savjete o pravilnom vježbanju i prehrani svi će se članovi moći obratiti trojici stručnih i iskusnih trenera, a tu je i široka ponuda energetskih i drugih pića, suplemenata i proteinskih shakeova, dok će novouređeni prostor svlačionica i tuševa te informatizirani sustav s kartičnom registracijom ulaska zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Cijela je investicija vrijedna više od milijun kuna, a u opremljenost i visoki standard centra među prvima se uvjerio naš proslavljeni reprezentativac Luka Modrić, koji je uoči ogleda s Mađarskom odradio individualni trening u omiškom Fitness centru Joker.

Dosadašnjim članovima Fitness centra Joker posebno će vrijedna biti informacija da članarine splitskog Fitness centra Joker vrijede i u novootvorenom centru u Omišu.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

021 854 091; 091 338 1736

info@fitnesscentarjoker.hr

 

Cjenik

 

 

Share