Capacity:
Dvorane: 6
Fitnes: 38
Menu

blog.title

EXOS Performance Mentorship prvi put u Hrvatskoj

EXOS PERFORMANCE MENTORSHIP po prvi put dolazi u Hrvatsku i regiju.

EXOS je jedna od vodećih svjetskih (SAD i Europa) trenerskih organizacija za zdrav način treniranja i unaprjeđenje sportskih performansi, prevenciju i rehabilitaciju ozljeda.

Edukacije (PHASE 1) će trajati 4 dana u Smart training centru u Fitness centru Joker

DATUM: 9/10/11/12.9.2021.

Broj mjesta je ograničen na 15

 

EXOS SUSTAV

EXOS sustav treninga je postao popularan zbog vrhunskih rezultata koji se postižu njegovom primjenom. Jedan od čelnih ljudi ove organizacije, Mark Verstegen, među vodećim je svjetskim stručnjacima na području funkcionalnog treninga, kondicijske pripreme i rehabilitacije, s ogromnim profesionalnim iskustvom i statusom:

*Director of Performance for the NFL Players Association (Direktor u udruzi NFL igrača)

*Athletic coach for the German national football team (atletski trener njemačke nogometne reprezentacije).

* trener mnogih sportaša iz NFL, NBA, baseball, hokej…

EXOS metodologija je utemeljena na znanosti te koristi integrirani pristup u četiri područja:  Mindset, Nutrition, Movement, and Recovery (Um, Ishrana, Pokret, Oporavak), koji će svi treneri proći STEP BY STEP kako bi razumjeli cjelokupni EXOS koncept i postali bolji treneri.

EXOS Performance Mentorship vas ne uči vježbe, već kako dizajnirati program treninga koji će pozitivno utjecati i maksimizirati sposobnosti vaših klijenata.

EXOS je lider na području sportskih performansi – potvrđeno kroz rezultate svjetskih elitnih sportaša i timova – kako bi im pomogli postići više i obavljati na većoj razini …

više informacija na 099/324 3587 DAMIR LAŠTRE