Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Blog

Dječji sportski dan u Jokeru – prilika za osvajanje besplatnog boravka u Joker Fit kampu

Ove subote u Jokeru igrajte se s ekipom Joker Fit kampa i osvojite besplatan tjedni boravak u terminu po izboru!

Joker Fit kamp po deveti put poziva djecu u dobi od 4 do 12 godina na druženje, sportsku školu i puno dobre zabave na Marjanu (točnije, na Benama), u tjednim terminima tijekom cijelog srpnja.

A tim povodom u subotu, 4.7. od 10:30 do 12 sati organiziramo i Dječji sportski dan u Jokeru, svojevrsne “igre bez granica” u kojima svaki mali natjecatelj može osvojiti nagradu vrijednu 540 kuna – tjedni boravak u Joker fit kampu.

Igrat ćemo se u dvije kategorije: uzrast od 4 do 7 godina, te od 8 do 12 godina, a discipline će biti prave sportske, ali prilagođene zatvorenom prostoru. Svi će se rezultati upisivati  u tablicu za svako dijete, te će pobjednici u dobnim kategorijama osvojiti besplatni boravak u terminu po izboru.

Slobodni termini za prijavu i boravaksu:

6-10.7.

13-17.7.

20-24.7.

27-31.7.

Svim sudionicima kampa osiguran je ručak i piće tijekom boravka, a prvih 100 prijavljenih dobiva i majicu Joker fit kampa.

Stoga, pridružite nam se u zabavnom sportskom prijepodnevu, osvojite vrijedne nagrade, saznajte sve o najboljem ljetnom sportskom kampu za djecu i upoznajte ekipu koja će zabavljati vaše klince tijekom ljeta!

Share