Capacity:
Dvorane: 15
Fitnes: 76
Menu

Client reviews

Nikola R

★★★★★

"Program grupnih kružnih treninga (SmartFit) na najvišoj razini kvalitete u HR, treneri su stručni, zavidna kolicina opreme, i treninzi su svaki dan drukciji"

Marin Marić, košarkaški reprezentativac

★★★★★

"Dobio sam preporuku od prijatelja košarkaša koji su već radili sa STC i Damirom Laštrom jer mi je bilo bitno da radim s nekim tko već ima iskustva rada na pro nivou. Svidio mi se način rada i osjećao sam se bolje iz treninga u trening, pa je i danas STC centar moje nezaobilazno mjesto rada van sezone."

Josip Elez, nogometaš Hajduka

★★★★★

"Tijekom sezone bitno mi je da uz određene vježbe jačanja, aktivacije, mobilnosti radim i na pokretljivosti i jačanju slabih regija. Pošto nam raspored natjecanja i klupski treninzi nisu dovoljni da individualno radim na segmentima redukcije ozljeda, već niz godina radim individualno s prof. Laštrom, a centar osim treninga nudi i vrhunske stvari za oporavak nakon treninga i utakmica."

Katarina Glavinović, odbojkašica

★★★★★

"S STC Centrom surađujem preko 4 godine i svako ljeto odradim OFF season kko bih lakše ušla u pripremni period u klubu. Uvijek odlična atmosfera uz najbolje uvjete za trening i stručne trenere."

Bassel Jradi, football player Apollon Limassol

★★★★★

"During the season, it is important for me to work on weak regions with certain activation, mobility, strength exercises, and to stay fit and injury free. The Smart Training Cro App pprogram is easy to follow because the exercises are arranged from simpler to complex so that it can be easily adopted to my training schedule."