Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Cardio

Za održavanje zdravlja na visokoj razini, stručnjaci preporučuju minimalno 30 minuta kardio aktivnosti umjerenog intenziteta, pet, šest dana ili čak svaki dan u tjednu. Postoje različiti načini provođenja kardio aktivnosti, koji se mogu i međusobno spajati i mješati kako bi pronašli onu vježbu koja vam najviše odgovara.

Kardio vježba

ili kardiovaskularna vježbe, je svaka aktivnost koja povećava broj otkucaja srca i disanje dok koristite velike grupe mišića u ponavljajućim i ritmičkim pokretima. Korijen riječi, “srce”, daje naslutiti zašto je ovaj tip vježbe jako važan. Pružajući trening koji progresivno opterećuje vašu najbitniju i najvitalniju unutarnju mrežu tijela, kardio može poboljšati funkciju i performanse vašeg srca, pluća i krvožilnog sustava.

Kardio aktivnosti

Među najpopularnijim kardio aktivnostima su joggiranje i trčanje koje uvijek privlače veliki broj vježbača rekreativaca.  U Fitness centru Joker imate na raspolaganju bogat kardio program – od traka za trčanje, bicikla, stepera, orbitreka, veslačkih ergometara i drugih.