Fitness centar Joker jedan je od najopremljenijih i najvećih fitness centara u ovom dijelu Hrvatske. Uz stručno osoblje, novouređeni prostor i ugodan ambijent na četvrtom katu poslovno trgovačkog centra Joker uz najmodernije sprave Life Fitness, Hammer Strenght pružamo vam korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

+385 (0)21 383 514

Put Brodarice 6, 21000 Split, T.C. Joker zadnji kat

Pratite nas na društvenim mrežama

Top
 

Cageball

Naglasak u ovoj vrsti nogometa stavljen je na tehniku samih igrača i fizičku izdržljivost, stoga je idealan profesionalnim trenerima gdje prate aktivnosti svojih igrača i njihovu nogometnu inteligenciju jer se cageballom ona itekako nadograđuje.

Cageball je popularizirao jedan od najboljih igrača svih vremena, brazilski čarobnjak Ronaldinho. I na vrhuncu karijere Ronaldinho je rado igrao nogomet u kavezu pa je jednom prilikom popularni Nike uz svoju zvijezdu angažirao i ove nogometne ikone od čijeg se spomena nogometnim fanaticima zažare obrazi: Crespo, Lopez, Mendieta, Rosicky, Cannavaro, Ferdinand, Denilson, Seol, Ronaldinho, Figo, Ronaldo Luis Nazario de Lima, Roberto Carlos, Saviola, Luis Enrique, Ljunberg, Wiltord, Thuram, Davids. Upravo ti nogometaši zaigrali su nogomet u kavezu pod paskom velikog Erica Cantone, čovjeka koji je stao na vrh olimpa i gledao zvijezde koje su ponudile pravi “joga bonito”, lijepi nogomet i od tada je Cageball nezaobilazan u nogometnom svijetu.

Na terasi FCJ dostupan vam je teren veličine 20×9 metara, s mogućnošću igranja  3+3  ili  4+4.

Povoljne cijene, u termin uključena sauna.

Rezervirajte svoje termine unaprijed na:

  • tel: 021 / 383 514
  • mob: 099 / 324 35 87