Popunjenost:
Dvorane: 10
Fitnes: 73
Menu

O nama

Fitness centar Joker je tvrtka s 15 godina iskustva na području fitnessa, različitih oblika tjelovježbe i rehabilitacije rekreativaca i profesionalnih sportaša.

S više od 20 zaposlenih trenera i drugoga osoblja najveći smo fitness centar u Dalmaciji i jedan od najvećih u Hrvatskoj, koji teži najkvalitetnijoj i najprofesionalnijoj usluzi uz najbolju opremu koja se može pronaći na svjetskom tržištu. Treneri zaposleni u Fitness centru Joker visoko su obrazovani na području kineziologije uz brojne dodatne specijalističke edukacije i certifikate.

 Uz veliki fitness centar u Splitu (4. kat centra Joker) koji se prostire na ukupno više od 2500m2 (teretana, dvorane za grupne treninge, garderobe i The Body Clinique – centar za neinvazivno preoblikovanje lica i tijela , 2019. godine u Omišu (sportska dvorana Ribnjak) otvoren je i drugi Fitness centar Joker na više od 500m2.

U sklopu Fitness centra Joker korisnicima ja na raspolaganju najmodernija oprema za vježbanje (Eleiko, Hammer Strength, Life Fitness, Panatta...), suvremena sportska i rekreativna dijagnostika, brojne usluge s područja rehabilitacije, saune te njege tijela i lica.

Fitness centar Joker profilirao se kao stalni suorganizator značajnih međunarodnih edukacija i certifikacija s područja fitnessa.  

 

Joker Fitness d.o.o.

Put Brodarice 6, Split

+385 (0)21 383 514

 

Naziv i skraćeni naziv tvrtke: JOKER FITNESS D.O.O.

Sjedište tvrtke: PUT BRODARICE 6

Sud kod kojeg je tvrtka upisana u sudski registar: TRGOVAČKI SUD U SPLITU

Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 060282837

Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune: PBZ , RADNIČKA CESTA 50 POŠTANSKI PRETINAC 860   10001 ZAGREB

Član uprave društva: JOŠKO KERUM, DAMIR LAŠTRE , STIPAN ROSANDIĆ

Iznos temeljnog kapitala: 20 000 kn

OIB: 56659428976

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FITNESS CENTAR JOKER (@fitness_joker)